torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesä!!

Jep vihdoin se alkoi! Kesäloma se tarkottaa Näyttelyreissuja, koiran kanssa tekemistä, kavereiden kanssa olemista, uimista, jäätelöä ja aurinkoa yms.
Mitään arkea erikoisempaa ei ole tapahtunut mutta olen käyttäny Jeriä jo uimassa mutta ei sitä voinu oikein uimiseksi sanoa sielä se juoksi vedessä mahaan asti ja haki keppiä.
Nyt voi ottaa rennosti! :)

Pari päivää sitten kävin Jerin kanssa,  kaverini pientä koiravauvaa kattomassa.
Toisista tykkäävät kovasti, kyllä huomaa että Jerillä on hyvät hermot ku ei välitä mitään vaikka pikkunen pomppii nenälle :D


Rentoa kesää! :)




8 kommenttia:

  1. Moi :) oli kiva löytää sun blogi, koska meille on tulossa valkkari kesän aikana. Aijotko ruveta harrastamaan Jerin kanssa mitään muuta kuin näyttelyitä esim. tottista tai agilityä jne. ? :) Onko Jeri sun ihan oma koira ja minkä ikäisenä sait sen?
    sait juuri uuden lukijan.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ihanaa uusia valkkarin omistajia täällä! Aikeissa olis tokoa alkaa harrastamaan on siinä vielä paljon etenemistä edessä, mutta kokeneilta saa apua. Agiliitoa ei harrasteta ollenkaan koska se ei C lonkilla olisi hyväksi. Oma koira on, mutta Vanhempien nimissä. Saimme Jerin kun olin 10v.Kiitos lukijaksi liittymisestä! :)

    VastaaPoista
  3. Bannerisi on valmis, kurkkaa säpöön ;-)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Tuosta bannerista sen verran, kun siinä ei pitäisi olla tuommosta valkeeta lootaa vaan korvien pitäisi olla ns. läpinäkyvällä taustalla. Katsoppa aluksi, että onko banneri png-muotoon tallennettu. Sen näkee, kun klikkaat kuvaa koneellasi ja kuvan tiedot tulee alapalkkiin. Kuvan nimi pitäisi siis olla Jeri valkoinenpaimenkoi png, eikä Jeri valkoinenpaimenkoira jpg.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo syy taisi olla mun ku en tallentanut sitä sähköpostista vaan sieltä sun blogista :D mutta nyt on ongelma korjattu :)

      Poista
  5. Niin ja tein siitä tuommoisen yhtä suurenkin kun omaan blogiini, kuten toivoitkin, mutta jostain syystä heittänyt sen nuin pieneksi sun blogissa? Tai sitten mun kone sekoo xP

    VastaaPoista