perjantai 26. joulukuuta 2014

Pellon PN 29.11 Tulokset

Aikaisessa aamussa lähdettiin ajamaan kohti pelloa puolituntia myöhässä aikataulusta.Vain Nuga otettiin matkaan. Aamulla oli pimeää ja vähän oli kylmäkin.Perille kuitenkin päästiin ja ajoissa.Sirun tarkastuksessa sirua ei meinannut löytyä koska no Nuga liikehti siinä ihan täpinöissään loppujen lopuksi se löytyi rintalastan alueelta ja oli valunut niskasta sinne.

Ennen kehää harjoiteltiin mm. ravia seisomista ja hampaiden näyttämistä sekä käsittelemistä, kaikkea mitä nyt pitääkin ja parin rodun jälkeen oli valkkarit ja urosten pikkupentu luokka. Nuga oli ainoa uros valkkari. Ajattelin että rokottaisi hieman vaalentuneesta pigmentistä kirsussa mutta ei maininnut mitään.Tuomari mainitsi myös että omistan todella hyvä luontoisen koiran. Nuga oli paras uros.

 Yksi narttu oli pikkupentu luokassa ja toinen narttu pentuluokassa. Pikku pentu-luokan narttu oli parasnarttu.








ROP-pentu


Nuga ja pikku pentu-luokan narttu olivat ROP-pentu kehässä. Ensin pennut seisoivat vähän aikaa.Tuomari tykkäsi juoksuttaa että näkee liikkeet hyvin.Parin kierroksen ravaamisen jälkeen tuomari nasautti ROP-pentu ruusukkeen minun käteeni. Olin tosi ylpeä sillä kehäkokemusta Nugalla ei juurikaan ollut, viikkoa ennen oltiin yhdessä mätsärissä käyty.

Sitten mentiinkin ROP koirana RYP kehään klo 15.00. Ensin kokoonnuttiin RYP kokooma kehään ,siellä hetken aikaa ryppiläisten kanssa etsittiin oikeita paikkojamme koiria oli kehässä 13 sta. Paikat löytivät ja niin alettiin yksitellen siirtymään RYP kehään ja ei aikaakaan kun kuulutettiin valkoistapaimenkoiraa, kyllä siinä kyyneleet väkisinkin pukkasivat silmäkulmiin kun meidän pieni 6kk ikäinen Nuga pentu oli menossa ekaa kertaa RYP kehään :') .Niin sitten juostiin Nugan kanssa hienosti isoon kehään juostiin ihan perille asti ja siittä sitten jonon hännille :) Tunne oli mitä mahtavin ,olin niin ylpeä Nugasta joka oli jaksanut olla todella hienosti ekassa näyttelyssä ja käyttäytynyt todella hyvin.

Sittenpäs me kaikki olimme jo paikoillamme kehässä ja Tuomari Lena Danker käveli ja katseli koiria hyvin tarkkaan. Huomasin että se katsoi Nugaa pitkään ja miettien..tietäskö tuo hyvää.. ekoja alkoi kiitellä kisasta ja poistaa kehästä ..me nugan kanssa vain yhä toisensa poistuneen jälkeen olimme edelleen kisassa, niin että oli enää 4 koiraa jäljellä. Sydän pamppaili kun lampaan saparo. Tämä oli jo enemmän mitä olin koskaan osannut toivoa ..niinpäs sitten  julistettiin 4:jäs  se oli saksanpaimenkoira pentu , kolmas oli ...paimenkoira ja toiseksi RYP kehässä tullut  kuulutettii Valkoinenpaimenkoira Simply Minds Gravitation to Win ja minun nimeni ,olin pakahtua onnesta Nugasta tuli RYP-2 ekassa näyttelyssä, 1 palkinnon vei Shetlanninpaimenkoira pentu. Isot pystit ja rusetit tuli sekä koiranruoka säkki huh mikä päivä . Kuvia otettiin hetken voittaja nelikosta nugakin oikein nauroi liekkö tuo tietänyt että mitä voitti , no ainakin ilmeestä päätellen .. Olen niin onnellinen.


Ryp kokoomakehästä siirtyminen Ryp kehään





Ryp-2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti