lauantai 17. maaliskuuta 2018

Mitä meille kuuluu?

Olet todennäköisesti huomannut, ettei blogiin ole postauksia tupsahtanut. Ei olekaan. Olen pitänyt pitkään taukoa. Kirjoittaminen ei enää innostanut samalla tapaa ja tekstien julkaiseminen ei ollut mukavaa, koska en ollut tyytyväinen teksteihini.
           Nyt kirjoitustaitoni on kehittynyt ja nyt on sitä intoa kirjoittaa arjesta. Panostan enemmän laatuun kuin määrään. Niinhän se on, että kunnon sisällöstä on enemmän iloa kuin hätiköidystä.
           Mutta se siitä, nyt on aika kertoa miten meillä menee ja mitä hiljaisen elon aikana on tapahtunut. Vastaus molempiin on: Ei ihmeempiä. Sitä meidän samaa arkea, mitä ennenkin. Käyty näyttelyissä, joista tuotu kotiin muistoja ja osasta jotain konkreettista joko ruusuke ja pokaali tai myyntikojusta mukaan tarttunut hihna tai panta, uusia lenkkireittejä, jotka ajanmittaan tulivat tutuiksi, mutta silti pysyivät mielenkiintoisina. Uusia hienoja kokemuksia ja lisää ikää
            Teen koosteen vuoden 2017 tapahtumista kuvin ja kuvauksin.

                                            2017

                                          Toukokuu

Nugan viimeinen sert Luoston ryhmänäyttelystä
                                                   


                                                                            Kesäkuu

Juhannushuveja mökillä


Elokuu

Nugan ensimmäinen koirauintikerta Koirauimala Polskeessa




Syyskuu

Jeri BIS1 Rovaniemen Pumi Show mätsäreissä

Lokakuu

Kuvaushetki riehumisen jälkeen aamuauringon loisteessa

Marraskuu

Jerin ensimmäinen koirahieronta



Joulukuu

Vuoden 2017 Joulukuva



Eipä ole valittamista tuosta vuodesta. Voisin jopa sanoa sen olevan tapahtumarikkain ja yksi parhaimmista vuosista elämässäni. En malta odottaa mitä tämän vuoden tuleman pitää. Ensimmäiset kolme kuukautta ovat menneet nopeammin kuin uskoisi ja jo sen aikana on tapahtunut paljon ja suunnitelmia tälle vuodelle on ehtinyt kehkeytyä.

-Nea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti